Lezingen

Wij organiseren het hele jaar door diverse lezingen. De onderwerpen zijn zeer divers, maar hebben altijd een relatie met de natuur, bloemen, tuinen, groen, kortom met Groei & Bloei. Ook het seizoen 2016/2017 worden de lezingen weer gehouden in zalencentrum Brandpunt, aan de Noorderstraat 27 te Sappemeer. Tenzij anders vermeld, beginnen de lezingen om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur open voor publiek.

De lezingen zijn voor leden gratis, tenzij anders vermeld (in de agenda). Niet-leden betalen € 3,00 (tenzij leden betalen, dan een ander bedrag). Voor aanvang wordt koffie of thee geserveerd. In de pauze kunt u bij de bar andere consumpties bestellen en deze met de koffie/thee afrekenen.

Op verzoek van de leden is gekozen voor afwisselend een dinsdag of een donderdagavond. Let dus goed op de data! Kijk hiervoor in onze agenda.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien