Groentips & Groeninfo

De Tuinfluisteraars

De afdeling Hoogezand-Sappemeer heeft sinds april 2008 een tuinclub: de Tuinfluisteraars. Het is een gezellige club van 19 leden die allen van tuinieren houden en die tuinideëen en planten uitwisselen. Ieder jaar bezoeken we diverse mooie tuinen in en buiten onze eigen provincie. Ook bekijken we ieder jaar ongeveer vier tuinen van de eigen tuinclub en één keer per jaar gaan we een hele dag op stap om wat tuinen verderweg in het land te bekijken. Deze dag sluiten we altijd af met een gezellig etentje.

De tuinclub is vooral actief vanaf maart/april tot en met september. In die periode wordt ongeveer 2x per maand een tuin bezocht. In de wintermaanden bekijken we vooral verzameld fotomateriaal en proberen we wat theoretische kennis op te doen.

Heeft u belangstelling voor de tuinclub of wilt u lid worden?

De contactpersonen zijn:

Cisca Vossen, telefoon 0598-324511